top of page
Me

Progrits rantautuu Suomeen

 

Laajentaakseen portfoliotaan digitaalisissa ajoneuvoratkaisuissa, Progrits on ostanut suomalaisen ohjelmistoyritys Suomen Aktiivitieto Oy:n. Tämä strateginen yrityskauppa merkitsee Progritsin debyyttiä Suomessa ja vahvistaa sen asemaa johtavana pohjoiseurooppalaisena ohjelmistoyrityksenä, joka toimii nyt kahdeksassa maassa.

 

Vuonna 1997 perustettu ja Vantaalla pääkonttoriaan pitävä Aktiivitieto on erikoistunut ohjelmistopalveluihin, jotka keskittyvät asiakaskokemuksen hallintaan. Yrityksen ydintuote on Autopalaute, jota hyödynnetään mittaamaan ja kehittämään asiakaskokemusta autoteollisuudessa. Autopalaute tarjoaa työkaluja datavetoiseen päätöksentekoon ja myyntiprosessien tehostamiseen. Ratkaisut on suunnattu maahantuojille, autokauppiaille, ja korjaamoille.

 

"Tervetullut lisäys Progrits-perheeseen, Aktiivitieto tuo merkittäviä synergioita ryhmämme yrityksille, joilla jo on vakiintuneet suhteet autokauppiaisiin ja korjaamoihin useissa maissa. Yhdessä kykenemme tarjoamaan vahvan kokonaisuuden, auttaen asiakkaita tehostamaan myyntiprosessejaan ja luomaan loppukuluttajilleen huippuluokan kokemuksia. Suomeen rantautuminen avaa luonnollisen polun myös muille Progritsin tytäryhtiöille, merkiten strategisesti tärkeää askelta kasvumme ja maantieteellisen laajentumisemme osalta Pohjois-Euroopassa", kommentoi Progritsin toimitusjohtaja Björn Ekström.

 

"Pitkän aikavälin strategiamme on ollut kansainvälistyä ja kumppanuus Progritsin kanssa vie strategian toteuttamisen uudelle tasolle. Uskon vahvasti, että sekä molemmat osapuolet, että erityisesti jo kansainvälisesti toimivat asiakkaamme hyötyvät tästä kumppanuudesta", kommentoi Aktiivitiedon hallituksen puheenjohtaja Sami Koivu.

 

"Aktiivitiedossa haluamme tarjota asiakkaillemme aidosti toimivia CX työkaluja. Yhteistyö Progritsin kanssa laajentaa nykyisille asiakkaillemme tarjottavien ratkaisujen valikoimaa merkittävästi. Yhteistyö sisaryhtiöidemme kanssa antaa meille myös erinomaisen alustan Autopalaute-ratkaisujen kasvun kiihdyttämiseen Pohjoismaiden markkinoilla", kommentoi Aktiivitiedon toimitusjohtaja Nicklas Fuchs.

 

3. toukokuuta 2024 alkaen Aktiivitieto toimii Progritsin täysin omistettuna tytäryhtiönä.

 

Lisätietoja:

Björn Ekström, CEO Progrits - bjorn.ekstrom@progrits.se, +4631821700

Nicklas Fuchs, CEO Aktiivitieto - nicklas.fuchs@aktiivitieto.fi, +358 40 3426236

 

Progrits on pohjoismainen ohjelmistoyritysten ryhmä, joka keskittyy B2B-segmenttiin ja kehittää sekä toimittaa kriittisiä ohjelmistoja ja tietopalveluita ajoneuvojen digitaalisiin ratkaisuihin, kuljetukseen ja logistiikkaan sekä integroituihin verkkokaupparatkaisuihin. Ryhmällä on Yli 200 työntekijää, 4900 asiakkasta 20 eri maassa ja yli 30 miljoonan Euron liikevaihto. Yritykset keskittyvät tuotteiden ja ratkaisujen toimittamiseen, jotka yksinkertaistavat ja automatisoivat työskentelyä asiakkaillemme ja heidän organisaatioilleen. Vuodesta 2023 lähtien yksityinen pääomasijoitusyhtiö Axcel on ollut Progritsin pääomistaja.

www.progrits.com

bottom of page